Érdekes cikkek, amelyekkel Te is több lehetsz..

Minden emberben ott lakozik a harmónia iránti vágy, a boldogság, a békesség és a szépség szeretete.

Szeretnél magabiztosan öltözködni?

Tanuld meg, milyen fazonok, formák, színek anyagok a legelőnyösebbek számodra, és hogyan öltözködj csinosan az alkatodnak megfelelően. Egy stílustanácsadó segít abban, hogy megtaláld a saját színeidet az évszakelmélet alapján és elemzi a testalkatodat a legmegfelelőbb szabásvonalak érdekében.

Első lépés, hogy felismerd valójában
Neked is szükséged van szakmai segítségre…

Mielőtt segítséget kérnél elmesélhetem neked személyes tapasztalatomat? Hogyan jutottam el idáig? Mikor nekem lett volna szükségem stílustanácsadásra itt a közelben nem találtam, így az utam egészen Budapestig vezetett. Sajnos csalódás volt, nem azt kaptam a pénzemért, amit szerettem volna és amit elképzeltem. Így feladtam, de továbbra is kerestem magam, ezért később újra felkerestem egy tanácsadót, akinél viszont már éreztem, hogy tud rajtam segíteni.

Felkerestem a legnagyobb szakmai tudással rendelkező stílustanácsadó hölgyet, aki nem mellesleg színdinamikai szakmérnök. Hálás vagyok Tarcsay Máriának, hiszen először segített magamra találni a megjelenésemen keresztül, aztán komoly szakmai tudást tanulhattam nála. Aztán egy este jött egy kósza gondolat, hogy magam is kitanulom és segítek a szarvasi és környékbeli önbizalomhiányos lányokon, hölgyeken és nőkön, akik önértékelési problémákkal küzdenek. 

Mi a jó ebben? Miért jó Edina?
Az a tudás, amivel Ő rendelkezik és amit Máriától tanult, nyugodtan mondhatjuk, hogy egyetemi szintű. Emellett mivel helyi, nincs szüksége felutazni a fővárosba annak, aki egy igazi belülről feltörő önbizalom bombára vágyik!

Már vidéken is megkapod..