Főnix csomag

ÁTALAKULÁS 4 lépésben!

Miben más ez a csomag?

Ez a program egyedülálló, nincs még egy ilyen, hiszen nem egyszerűen csak egy stílustanácsadás, hanem egy átfogó közös munka

A változás nem megy egyik napról a másikra, nem könnyű feladat, éppen ezért találtam ki ezt a programot, hogy több héten keresztül végig kisérlek és örömmel segítelek megtalálni a saját stílusodat.

"A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál."

Rachel Zoe

Mire számíthatsz?

Hogyan kezdjük?

Nem ismerjük egymást, nem szeretnélek becsomagolni egy általam kreált stílusba. Fontos, az életkorod, az érdeklődési köröd, befolyásoló tényező lehet még a munkahelyed, beosztásod  stb…

Mindenképpen a TE stílusodat, személyiségedet kell a felszínre hozni és ehhez egy kicsit meg kell ismerjelek.

Ezért is kezdődik ez a program egy közös kávézással, egy 1 órás INGYENES konzultációval.

Ez után még mindig a döntés a te kezedben van, eldöntheted, hogy velem szeretnél-e dolgozni a továbbiakban.

Ez egy bizalmon alapuló átváltozás, éppen ez a fantasztikus ebben a programban, hogy az első beszélgetésünk után eldöntheted, hogy szimpatikus vagyok-e a számodra. 

Ha bizalmat szavazol nekem az elkövetkező 2,5 hónap alatt csodaszép, önbizalommal teli színes pillangót csomagolunk ki a bábjából. Ezt garantálom!
A munkámra 100%-os garanciát vállalok.

Az átalakulásod 4 lépcsöje:

  • I. Közös konzultáció
  • II. Színtanácsadás személyesen
  • III. Stílus teszt és Alkatelemzés személyesen
  • IV. Szettek kielemzése együtt és Összegzés.

Mivel ez egy több héten át tartó hosszabb folyamat, ezért úgy érzem, hogy neked is barátibb lehet, ha nem egy összegben kell kifizetned a FŐNIX CSOMAGOT.

Mindig csak az aktuális konzultációt szükséges kifizetned. Bízom benne, hogy ezzel a pénztárca barát megoldással még nagyobb kedvel mondasz igent az első találkozásunkra.

logo_webre
profil

Dubovecz Edina

Stílustanácsadó

Hogyan tudsz jelentkezni?

Keresztneved

Email címed, ahova további infókat küldhetek:

Tudatában vagyok, hogy a weboldal tárolja a kitöltött adatokat a későbbi kapcsolatfelvétel miatt. Az adatkezelési irányelvekről itt olvashatsz bővebben.

A program részletes tartalma:

I. Közös konzultáció

Az első konzultáción megbeszélünk minden fontos információt, lemérek egy pár szükséges adatot, kitöltünk egy kérdőívet amikre a további konzultációk épülnek és természetesen minden kérdésedre válaszolok. Időpontot egyeztetünk a második találkozónkra, a legjobb, ha minél hamarabb összehozzuk, ha már eldöntötted hogy belevágsz ne halogasd tovább.

Időtartam: kb 1 óra

Részegység ára: INGYENES

II. Színtanácsadás

Elértünk az első látványos feladathoz, a színtanácsadáshoz, megkezdődik a varázslat. Egy kis színelmélet után színkendők segítségével meghatározzuk a színcsoportodat és megbeszéljük mire kell figyelned a helyes színválasztásnál. Imádom látni a megdöbbenéseteket, amikor szembesültök azzal, hogy milyen tényleges változások mennek végbe az arcotokon egy-egy jó és rossz szín hatására.

Ajándékba adok egy kis segédletet, hogy innentől kezdve színhelyesen tudj öltözködni. Házi feladatnak pedig kapsz egy stílustesztet, amit a következő alkalomkor fogok kiértékelni. A következő találkozásunk 2 hét múlva lesz, de addig se engedem el a kezed, messenger üzenetben állok rendelkezésedre és válaszolok minden felmerülő kérdésedre. 

Időtartam: kb 2 óra

III. Stílusteszt és alkatelemzés

Stílusteszt kiértékelése. Alkatelemzés, felmérjük tested arányait.

Nem kell megijedned, a mérleget nem ismerem és hiszem, hogy a kilógrammok egyáltalán nem jelentenek semmit. Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben teljesen mindegy hány kg vagy, egy jól megválasztott szín és fazon csodákra képes. Részletesen átbeszéljük mit emelj ki magadon (mi az amit szeretsz ) és mi az amit nem szeretnél megmutatni, amiről eltereljük a fókuszt.

Megmutatom neked, hogy milyen anyagokkal, szabásvonalakkal, mintákkal tudod kihozni magadból a legtöbbet. Nem csak a ruhákra, hanem a kiegészítőkre is kitérünk. Kendőkötési technikák elsajátítása. Gardróbrendezési folyamat átbeszélése, gyakorlati tanácsokkal ellátva.
Házi feladat, hogy két héten keresztül minden reggel készítesz magadról egy egész alakos fotót az aznapi outfitedről. Továbbra is messenger kapcsolatban segítelek, ha valahol elakadnál. Következő találkozásunk 2 hét múlva esedékes. 

Időtartam: kb 1,5 óra

IV. Szettek kielemzése és összegzés

Elérkeztünk az utolsó konzultációhoz, itt mindenre pontot teszünk. Kielemezzük a két héten át fotózott szettjeidet, megbeszéljük mi az ami előnyös volt és mi az amit inkább kerülnöd kellene. Saját stílusod egy karnyújtásnyira van, már csak a pont hiányzik az i-re. A sminktanácsadás.
Megtanítom neked a reggeli 10 perces szépítő smink elkészítését. A jó smink általában kiemeli egyéniségünket, de soha nem rikító, mindig természetes marad. Sokan azért nem festik magukat, mert vagy nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá, vagy mert úgy érzik természetellenessé válnak tőle. Nos ez akkor igaz, ha túlfestjük magunkat, vagy csak egyszerűen nem a színtípusunknak megfelelő színeket választjuk. Statisztikák szerint a kellemesen sminkelt nők, könnyebben helyezkednek el, többet keresnek, mint akik egyáltalán nem festik magukat. (A jól ápoltság érzetét keltik.)

Utolsó kérdések megválaszolása.      

Időtartam: kb 1 óra

Teljes program ára: kérlek érdeklődj személyesen