Miért éppen Edinával?

Várlak téged is szeretetteL és szakértelemmel!

Szia! 
Dubovecz Edina vagyok.

Három gyermekes boldog családanya és mára már stílustanácsadó. Belül mindig is éreztem, hogy szívesen segítek az embereknek. 

Az anyaságból a munka világába visszatérve a Szarvasi Marylin Esküvői Ruhaszalont vezettem, ahol számtalan mennyasszonynak, koszorúslánynak és szalagavatós hercegnőnek tudtam segíteni az évek alatt, amiért nagyon hálás vagyok.

Közben mint minden én is változtam és a legjobb szakmai tréningeket bejárva tettem szert stílustanácsadói tudásra, majd kellő gyakorlati tapasztalat után indítottam el a Új Stílustanácsadó termemet Szarvason a Kossuth utcán, ahol kis önbizalommal rendelkező nőknek és hölgyeknek segítek szakmai alapon egészséges önbizalomra szert tenni.

Mert a legjobbaktól tanult!

Amikor úgy döntöttem, hogy elindulok a stílustanácsadás terén, hiszen régóta érdekel, biztos voltam, hogy a legjobbaktól akarok tanulni.

A vizsgám óta sem álltam meg, gyakorlom és külföldi mesterektől tanulok, valamint követem a legújabb stílus trendeket. Egyrészt lelkesít, így építem a saját személyes és szakmai, valamint a hozzám jelentkezők önbizalmát.

Óriási átalakulásban lehet részed!

Jelenleg

Sokszor nem tudod megfelelő-e az aktuális ruha, amit viselsz?

Mások gyakran megbámulnak és nem tudod miért?

Feltárva Önvalódat

A konzultációk után jó nézni, hogy mennyivel maga- biztosabban lépnek az utcára régebbi vendégeim, akik nálam jártak.

Bátrabban öltözköndek és vásárolnak ruhát.

Hálás vagyok hogy segíthetek vendégeimnek, így már olyan kedvenc ruhadarabjuk is lehet, ami valóban jól áll és színben is passzol.

Megjelenés, Önbizalom, Hit

Logo-DE-Webre-white5r.png

Töj ki a szürkék közül!

Napjainkban egyre több hölgy és nő küdz önbizalom hiánnyal, ami összetett dolog, de a külsőség és a világban való megjelenés mindig is számított és mindig is számítani fog.

Abban nem tudok neked segíteni, hogyan cseréld le a PASIDAT, de abban mindenképpen, hogyan cseréld le a ruhatáradat és magabiztosan öltözz!

Törj ki Te is és mutasd meg, hogy ragyogsz!

Neked is lehet Stílusod! Önbizalmad! Egyéniséged!

Mik mutatnak rajtad igazán jól?

Manapság számtalan féle kiegészítőt lehet kapni már a drogériákban is. De sokszor számunkra előnytelen dolgokat vásárolunk, csak mert jó áron vannak. EZ HIBA!

Most jól akarunk kinézni vagy spórolni akarunk azon, ahogy kinézünk a világban mások előtt?