"Nem csak remélni fogod, hogy valami jól áll, biztos leszel benne."

Várlak téged is szeretettel és szakértelemmel!

Szia! 
Dubovecz Edina vagyok.

Három gyermekes boldog családanya és mára már stílustanácsadó. Belül mindig is éreztem, hogy szívesen segítek az embereknek. 

Az anyaságból a munka világába visszatérve a Szarvasi Marylin Esküvői Ruhaszalont vezettem, ahol számtalan mennyasszonynak, koszorúslánynak és szalagavatós hercegnőnek tudtam segíteni az évek alatt, amiért nagyon hálás vagyok.

Közben mint minden én is változtam és a legjobb szakmai tréningeket bejárva tettem szert stílustanácsadói tudásra, majd kellő gyakorlati tapasztalat után megnyitottam saját el a Stílustanácsadó szalonomat. Küldetésemnek érzem, hogy  utat mutassak mindazoknak akik hozzám fordulnak egy magabiztosabb megjelenés felé.

Szívvel és lélekkel

Amikor úgy döntöttem, hogy mélyebben szeretnék foglalkozni a stílustanácsadással és általa másoknak is szeretnék segíteni,  biztos voltam benne, hogy a legjobbaktól akarok tanulni.

A vizsgám óta is képzem magam és követem a legújabb stílus trendeket. Számomra nagyon fontos, hogy folyamatosan fejlődjek és mindig többet és többet tudjak ezáltal nektek is adni.

Vágysz az átalakulásra, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Sokszor nem tudod megfelelő-e a ruha, amit viselsz?

Előfordul, hogy azt érzed valami nem stimmel a megjelenéseddel, de nem tudod pontosan mi a baj?

Ha megismered a saját stílusod és az évszaktípusodhoz illő színeket, mintákat, anyagokat, sokkal könnyebben igazodsz majd el a divat világában.

Bátrabb, magabiztosabb és ragyogóbb leszel.

Hálás vagyok, hogy segíthetek vendégeimnek felfedezni milyen csodálatosak is valójában.

Megjelenés, Önbizalom, Hit

logo_webre