Prémium Csomag

ÁTALAKULÁS 4 lépésben!

Mivel másabb ez a csomag?

Ez a program egyedülálló, nincs még egy ilyen az országban, hiszen nem egyszerűen csak egy stílustanácsadás, hanem egy átfogó, hosszabb közös munka. 

Tény, hogy a változás nem megy egyik napról a másikra történik. És sokszor nem könnyű feladat, a lehetőségek hiánya és körülmények miatt.

Éppen ezért találtam ki ezt a programot. Két és fél hónapon keresztül végig kísérlek és örömmel segítelek megtalálni Neked is a saját stílusodat.

Minden hét érted lesz!

A prémium csomag azzal is több, hogy folyamatosan együtt dolgozunk a saját egyedi stílusodon. Hetente olyan dolgokban lesz részed, amit még biztosan nem tapasztaltál:

ÁTALAKULÁS 4 lépésben...

  • I. Közös konzultáció
  • II. Színtanácsadás személyesen
  • III. Stílus teszt és Alkatelemzés személyesen
  • IV. Szettek kielemzése együtt és Összegzés.
de_stilus logo

"A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál."

Rachel Zoe

ÁTALAKULÁS 4 lépésben...

Hogyan kezdjük?

Most még nem ismerjük egymást, ezért nem szeretnélek becsomagolni egy általam kreált stílusba. Fontos, az életkorod, az érdeklődési köröd, befolyásoló tényező lehet még a munkahelyed, beosztásod stb… Mindenképpen a TE stílusodat, egyéniségedet kell a felszínre hozni és ehhez egy kicsit meg kell ismerjelek.

Ezért személyesen egy közös kávézással, teázással kezdünk.
Minimum 1 órás INGYENES konzultációval.

Ezután még mindig a döntés a te kezedben lesz. Eldöntheted, hogy valóban tudok-e segíteni neked szakmai tudásom alapján és egyáltalán szimpatikus vagyok-e neked?

Ez neked semmibe sem kerül, a finom kávét vagy teát én állom!

100% garancia

Amennyiben bizalmat szavazol nekem az elkövetkező 2,5 hónap alatt csodaszép, önbizalommal teli színes pillangót csomagolunk ki a bábjából. Ezt garantálom! A munkámra 100%-os garanciát vállalok.

Milyen áron kapod?

Mivel ez egy több héten át tartó hosszabb folyamat, ezért úgy érzem, hogy neked is barátibb lehet, ha nem egy összegben kell kifizetned a PRÉMIUM CSOMAGOT.

Mindig csak az aktuális konzultációt szükséges kifizetned. Bízom benne, hogy ezzel a pénztárca barát megoldással még nagyobb kedvel mondasz igent a saját LÁTVÁNYOS önbizalmad építésére!

Logo-DE-Webre-white5r.png
edina_jelen.png

Dubovecz Edina

Stílustanácsadó

Hogyan tudsz jelentkezni?

Örülök, hogy téged is érdekel a prémium csomag!
A részletes leírást és az árakat most el is tudom küldeni neked:

Keresztneved

Email címed, ahova további infókat küldhetek:

Tudatában vagyok, hogy a weboldal tárolja a kitöltött adatokat a későbbi kapcsolatfelvétel miatt. Az adatkezelési irányelvekről itt olvashatsz bővebben.

Önbizalom építés egyedi módon
Kisebb összeg havonta
A csomag mellé ajándék jár
Személyesen foglalkozom veled